Flubetech estarà present a MetalMadrid 2016, una de les fires més importants del sector metal·lúrgic i que es celebra de forma anual. Aquest any tindrà lloc els propers dies 16 i 17 de novembre al recinte firal IFEMA (Fira de Madrid), on ens podrà trobar a l’Stand M03.
S’hi presentaran tots els recobriments avançats per als sectors de les eines de tall, matriceria, motlles d’injecció i biomedicina que Flubetech realitza a les instal·lacions de Castellar del Vallès (Barcelona).

Operacions com l’estampació en fred, en calent, progressiva i de precisió, embotició, encunyació o conformat requereixen recobriments. D’aquesta manera les matrius i utillatges, així com parts mòbils, milloren la productivitat, augmenten la qualitat i prolonguen la seva vida útil.
Mecanitzats de superaliatges com Inconel, Incoloy, Hasteloy o altres amb base titani / alumini per al sector aeronàutic i automoció exigeixen eines de tall de molt altes prestacions. Amb els recobriments especials desenvolupats a Flubetech és possible afrontar aquests reptes tecnològics amb bons rendiments.
Us esperem a MetalMadrid!