Brussel·les, 24 de febrer de 2016

El passat 24 de febrer, alts representants polítics de 26 de les 30 regions membres de la Vanguard Initiative es van reunir a Brussel·les per a reafirmar el seu compromís amb el desenvolupament del creixement i l’ocupació a través de la Cooperació Interregional. El Secretari Executiu de l’agència de comerç i inversió catalana (ACCIO), Joan Romero i el representant permanent davant la Unión Europea, Amadeu Altafaj, van participar en representació de La Generalitat.

Els líders polítics presents van tenir l’oportunitat d’escoltar directament a les empreses que participen als projectes pilot en curs. La involucració al Projecte Pilot de Fabricació Eficient i Sostenible va fer que Flubetech tingués veu davant de tota la comissió.

El seu CEO, Carles Colominas, va manifestar: “La participació en el ESM Pilot (Efficient and Sustainable Manufacturing) permetrà a la nostra empresa crear una xarxa amb els socis europeus que complementen el nostre know-how; per provar el mercat i identificar els possibles usuaris finals, així com aconseguir l’accés a tecnologies de vanguarda que facilitaran poder construir instal·lacions pilot. Aquesta és una oportunitat única per a una empresa PIME com Flubetech.

VI APM Press Release 24 Feb 2016