L’ EQUIP DE LA UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) QUE COL.LABORA AMB FLUBETECH PARTICIPA EN LA MTB GAES TITAN DESERT BY GARMIN

El passat 3 de maig va finalitzar la prova esportiva de bicicleta MTB Gaes Titan Desert by Garmin. Es tracta d’una dura prova al desert de més de 620 quilòmetres que transcorre pel Marroc on es posen al límit la capacitat de superació i resistència dels participants. Es tracta d’una cursa de grans trets, oberta a tot tipus d’amants de la bicicleta, de l’esport i del sacrifici. És una carrera, una competició. Però sobretot, i per a la majoria, un repte. El repte d’aconseguir el que pocs ha aconseguit al món. Enfrontar-se al desert, a la calor, a la distància, en les pitjors condicions imaginables.
L’equip de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), que col·labora estretament amb Flubetech, va aconseguir finalitzar la prova entre els 200 primers classificats.
La competició ha tingut l’al·licient de comptar amb la presència de grans corredors de l’altura d’Oscar Pereiro, Laurent Jalabert, Claudio Chiappucci, Roberto Heras, Abraham Olano o Melcior Mauri.
Enhorabona a tot l’equip de la UPC!

Titan+gaesDEF