TM COMAS: MÉS PROJECCIÓ ENCARA, FENT CRÉIXER TECNOLOGIA !!

Amb aquesta filosofia, divendres passat, 29 de març de 2019, TM COMAS va convidar als seus clients, col·laboradors i amics a una Jornada Tècnica d’Inauguració de les seves noves instal·lacions.

Amb més de 60 anys en el mercat, TM COMAS passar, de ser un taller de servei local en els seus inicis, a ser un referent en la mecanització i recobriments  per projecció tèrmica de peces de grans dimensions. El seu objectiu ha estat donar servei integral per al manteniment de peces sotmeses a desgast.

A la inauguració es va parlar de futur, amb les noves generacions en la gerència, i la direcció tècnica però també dels orígens, amb especial homenatge al fundador D. Francisco Comas i la seva esposa.

L’estratègia de TM COMAS, no només es basa en la innovació i les inversions constants en R + D, si no en la formació de futurs especialistes en mecanitzat i recobriments. Durant la jornada es va poder visitar l’edifici on s’ubicarà l’escola de formació dual dirigida per l’equip directiu de TM COMAS.

Pràcticament 200 assistents van poder gaudir, amb tot l’equip de TM COMAS, les noves instal·lacions i els plans de futur de la companyia.

Des Flubetech els desitgem la màxima projecció tant en el mercat nacional com en la progressiva implementació que estan tenint en el mercat estranger i que segueixin fent créixer tecnologia.