Presentacions tècniques a escoles i instituts

El Departament tècnic de Flubetech ha col·laborat amb el Departament de Promoció d’Estudis de UPC per fer un seguit de presentacions tècniques. L’objectiu és motivar als alumnes a optar per estudis tècnics mostrant-ne les aplicacions que se’n deriven i que fan servir a diari.
Flubetech ha participat durant anys en aquesta experiència proposant, al Plà de Promoció d’Estudis de UPC, unes presentacions sobre nous materials, materials convencionals i recobriments. Els Instituts interessats, es posen en contacte amb UPC per sol·licitar la presentació que més escau als seus plans d’estudi i a les jornades monogràfiques que organitzen.
En concret, Flubetech, ha realitzat aquest any tres presentacions als IES Joan Oró (Martorell), IES La Ribera (Montcada i Reixach) i IES Eugeni Xammar (L’Atmetlla del Vallès) per donar a conèixer els recobriments des d’un punt de vista planer i distès, relacionant-ho amb les tècniques que els produeixen i els fonaments teòrics que les van originar. Teoria, tecnologia i aplicació.