Qui som

Flubetech  és una empresa referent en la Península Ibèrica en el desenvolupament, fabricació i comercialització de recobriments durs ceràmics i funcionals.

El nostre objectiu és posar a l’abast dels nostres clientes el coneixement i la tecnologia dels recobriments d’última generació, per millorar la qualitat dels seus productes i competitivitat. Per això, Flubetech utilitza les tecnologies més avançades en recobriments PVD (Magnetron Sputtering), HiPIMS (High Power Impulse Magnetron Sputtering)  i en recobriments HT-CVD (Hot Filament-Chemical Vapour Deposition).

Els recobriments ceràmics durs de Flubetech, proporcionen característiques excel·lents de duresa, resistència al desgast i baix coeficient de fricció. Aquestes propietats que obtenen els recobriments PVD, HiPIMS i HT-CVD es requereixen en gran varietat d’aplicacions, com ara matriceria de tall i conformat, motllos d’injecció de plàstic i al·leacions lleugeres, utillatges, eines de tall i en general, peces i components als que s’exigeix una productivitat elevada.

Flubetech  aplica també la seva tecnologia de recobriments durs ceràmics a la millora de components pel sector biomèdic. Es recobreixen amb èxit eines quirúrgiques, components prostètics dentals, implants i elements de fixació.

Des de 2006,  Flubetech manté el seu compromís amb la indústria per seguir innovant i desenvolupant nous recobriments durs i aplicacions industrials per satisfer les necessitats del mercat.

Evolució de Flubetech

2006        – Fundació Spin off d’IQS School of Engineering

  – Premio Emprenedors Caixa Manresa 2006

2009        – Nova planta de recobriments CVD en Terrassa

2010        – Incorporació de tecnologia PVD Sputtering

2012        – Inici del procés d’internacionalització

 – Ampliació de noves tecnologies de recobriment PVD

2013        – Ampliació en un 70 % de la capacitat de producció

2014        – Certificacions ISO 9001/2008 i ISO 13485/2012

2015        – Trasllat a les noves instal·lacions de Castellar del Vallès

2016        – Augment de la capacitat productiva

2017        -Incorporació de la tecnologia HiPIMS (High Power Impulse Magnetron Sputtering) a les instal.lacions de  Castellar de Vallès.

2018       – Creació de l’empresa de recobriments PVD, COATING TECH, a Argentina, fruit de la col·laboració de TANTAL (Arg) i FLUBETECH.

2021       -Inici d’activitat a Euskadi amb una nova fàbrica a Gipuzkoa