TMCOMAS i Flubetech, sempre disposades a seguir creixent, han apostat per unir les seves forces i ampliar així el ventall de Serveis en el Camp de l’Enginyeria de Superfícies.

Aquest acord serà beneficiós per les dues empreses ja que els brindarà la possibilitat d’oferir als seus clients un major nombre de serveis intercanviant coneixements, i permetent treballar tant amb capes fines com amb capes de gran espessor.

En aquesta unió, es combinen els més de 60 anys d’Experiència d’TMCOMAS en el sector de l’enginyeria mecànica i de superfície, amb els amplis coneixements en el desenvolupament, fabricació i comercialització de Recobriments ceràmics durs i funcionals de Flubetech.

Per un costat , TMCOMAS ofereix un servei Integral als seus clients ja que treballa tant en el camp de la mecànica de precisió, l’enginyeria inversa o els coixinets antifricció, com en el de la reparació d’equips dinàmics o les soldadures especials.  A més, en nivell d’enginyeria de superfícies, TMCOMAS s’ha convertit en un referent en el món dels recobriments per projecció tèrmica i làser cladding.

 

TMCOMAS TMCOMAS3

TMCOMAS1 TMCOMAS2

 

En Aquesta unió, es combinen els més de 60 anys d’Experiència d’TMCOMAS en el sector de l’enginyeria mecànica i de superfície, amb els amplis coneixements en el desenvolupament, fabricació i comercialització de recobriments ceràmics durs i funcionals que posseeix Flubetech.

D’altra banda, Flubetech és especialista en PVD i CVD, Recobriments per plasma d’última generació que es requereixen a gran varietat de sectors com eines de tall, matriceria de tall i conformat, motlles d’injecció de plàstic i d’aliatges lleugers, entre altres, i que són vitals per millorar la qualitat i competitivitat  així com allargar la vida útil de les peces.

Amb aquest acord, TMCOMAS i Flubetech potenciaran totes les  sinergies possibles entre les dues empreses, demostrant, una vegada més, el seu compromís de seguir apostant per la innovació i el desenvolupaments  tecnològics  reforçant  el seu paper de referents en el sector de l’enginyeria de superfície del tant un nivell estatal com a nivell europeu.

 

TMCOMAS y FLUBETECH